Χρυσά Βρεφικά Παπούτσια με Φιόγκο για Ειδικές Περιστάσεις

Αποστολή εντός: 1 εργάσιμη ημέρα
Διανομή: Η τιμή δεν περιλαμβάνει τυχόν έξοδα πληρωμής ελέγξτε τους τρόπους παράδοσης
Τιμή: 12,00 € 12.00
ποσότητα τεμ

Inne rozmiary dostępne

πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
* - Το πεδίο υποχρεωτικό

Περιγραφή

Σας προσκαλούμε στο κατάστημά μας, όπου θα βρείτε χαριτωμένα χρυσά βρεφικά παπούτσια με φιόγκο. Αυτά τα παπούτσια είναι η πραγματική κοσμήτικη λεπτομέρεια για κάθε εκδήλωση.

Τα χρυσά βρεφικά παπούτσια μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, ασφαλή για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Διακοσμημένα με έναν χαριτωμένο φιόγκο, προσθέτουν γοητεία και είναι ιδανικά για ειδικές περιστάσεις.

Ποια παπούτσια για νεογέννητα; Για νεογέννητα προτείνουμε τα μαλακά και άνετα παπούτσια μας, που δεν περιορίζουν τις κινήσεις των μικρών ποδιών.

Να αγοράσετε παπούτσια για μωρά που δεν περπατούν ακόμη; Ναι, τα παπούτσια για μωρά που δεν περπατούν ακόμη είναι άριστη επιλογή για μωρά που μαθαίνουν να περπατούν. Είναι ελαφριά και άνετα, παρέχοντας την κατάλληλη υποστήριξη για τα ποδαράκια.

Ποιο μέγεθος παπουτσιών για μωρά; Το μέγεθος των παπουτσιών πρέπει να είναι κατάλληλο για την ηλικία και το μέγεθος του ποδιού του παιδιού. Στην προσφορά μας θα βρείτε διάφορα μεγέθη, ώστε καθένας να βρει κάτι για το μικρό του.

Πώς να επιλέξετε το μέγεθος των παπουτσιών; Το μέγεθος των παπουτσιών πρέπει να είναι κατάλληλο για το μήκος του ποδιού του παιδιού. Αξίζει να θυμόμαστε ότι τα πόδια των παιδιών μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, γι' αυτό πάντα είναι καλό να επιλέγουμε παπούτσια με λίγο επιπλέον χώρο.

Ηλικία Μήκος πάτου
0-6 μήνες  11 εκ.
6-12 μήνες  12 εκ.
12-18 μήνες  13 εκ.

Εξοδα αποστολής Η τιμή δεν περιλαμβάνει τυχόν έξοδα πληρωμής

Χώρα αποστολής:

Κριτικές προϊόντων (0)

Submit
πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium