Επιστροφές
Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από αυτή τη σύμβαση εντός 14 ημερών χωρίς να αναφέρετε κανένα λόγο.

 

Διεύθυνση επιστροφής εμπορευμάτων:

ZOYA - Packeta International

Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki,

Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road), Thesi Dialogis OSE – Parodos Sof.Venizelou,

54628 Thessaloniki

 

Διαδικασία επιστροφής:

  1. Το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση ισχύει εάν ο Αγοραστής υποβάλει στο Κατάστημα, εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, δήλωση υπαναχώρησης από τη σύμβαση εγγράφως στη διεύθυνση του καταστήματος ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@zoyafashion.gr.

     

  2. Ο αγοραστής επιστρέφει τα εμπορεύματα μαζί με την απόδειξη στο Κατάστημα εντός 14 ημερών από την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης από τη σύμβαση. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι άθικτα, συμπεριλαμβανομένης της πληρότητας, στην εργοστασιακή συσκευασία και δεν πρέπει να φέρουν ίχνη χρήσης. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

     

  3. Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της αποστολής, το Κατάστημα θα ελέγξει την κατάσταση του παραδοθέντος προϊόντος.

     

  4. Εντός 14 ημερών από τον έλεγχο των αγαθών, το Κατάστημα επιστρέφει το ποσό που καταβλήθηκε στον Πελάτη. Ο πελάτης θα πρέπει να δηλώσει τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο πρόκειται να μεταφερθεί το ποσό της επιστροφής. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στην κάρτα.

 

 

Για ανταλλαγή, παρακαλούμε επιστρέψτε το προϊόν που παραλάβατε και κάντε νέα παραγγελία.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αμφιβολίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πλήρωμα καταστήματος

ZOYA Παιδιά - φορέματα για κορίτσια, πριγκιπικα φορεματα για κοριτσια, μοντερνα βαπτιστικα ρουχα για κοριτσια, επισημα φορεματα για κοριτσια, παιδικα φορεματα με τουλι, παιδικα φορεματα για παρανυφακια, χριστουγεννιατικα φορεματα για κοριτσια.

πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium