Σχετικά με εμάς

Υπάρχει μαγεία κρυμμένη στο χαμόγελο ενός παιδιού γιατί μπορεί να κάνει όλο τον κόσμο να χαμογελάσει.

χριστουγεννιατικα φορεματα για κοριτσια, φορέματα για κορίτσια, πριγκιπικα φορεματα για κοριτσια, επισημα φορεματα για κοριτσια, παιδικα φορεματα με τουλι, παιδικα φορεματα για παρανυφακια

Τα φορέματα ZOYA είναι ένας υπέροχος συνδυασμός αγαπημένων στυλ, από κλασικό και παραμυθένιο μέχρι τολμηρό και λαμπερό!

Η ικανοποίηση των πελατών μας, ιδιαίτερα των νεότερων, είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς, γι' αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται γρήγορα και ότι τα προσφερόμενα προϊόντα είναι μοναδικά και υψηλής ποιότητας. Χάρη στη δέσμευση των επαγγελματιών μας που είναι πρόθυμοι να παρέχουν συμβουλές, οι αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται σκέτη απόλαυση.

 

Η Ιστορία της ZOYA

Στην αρχή, τα ρούχα μας ήταν ραμμένα εκτός των συνόρων της χώρας και εμείς οι ίδιοι αναλάβαμε τη διανομή. Παρά τις αρχικές δυσκολίες και περιορισμούς, η εταιρεία ZOYA απέκτησε γρήγορα αναγνώριση από τους γονείς που αναζητούσαν πρωτότυπα και υψηλής ποιότητας ρούχα για τα παιδιά τους σε λογική τιμή.

Με τον καιρό, η εταιρεία ZOYA διευρύνθηκε και αρχίσαμε σιγά-σιγά να ανοίγουμε τα δικά μας καταστήματα στην Πολωνία, προσλαμβάνοντας περισσότερους εργαζόμενους που βοήθησαν στην παραγωγή και πώληση ρούχων για παιδιά. Με την ανάπτυξη της εταιρείας, άρχισαν να εμφανίζονται νέες προκλήσεις που ο χώρος της αγοράς έθετε μπροστά μας.

Ένα από αυτά τα προκλήσεις ήταν η οικονομική κρίση που χτύπησε ολόκληρο τον κλάδο της μόδας. Οι εταιρείες άρχισαν να κλείνουν τα καταστήματά τους, και οι πελάτες εγκατέλειπαν τις αγορές πολυτελών ρούχων για τα παιδιά τους. Η ZOYA επίσης αισθάνθηκε τις επιπτώσεις της κρίσης, αλλά αντί να εγκαταλείψουμε, εμείς ως γονείς του τρίτου μας παιδιού αποφασίσαμε ότι πρέπει να εμπλακούμε ακόμα περισσότερο.

Ξεκινήσαμε να αναζητούμε καινοτόμες λύσεις και να εισαγάγουμε τις πωλήσεις online, μεταφέροντας τις δραστηριότητές μας στο Διαδίκτυο δεν ήταν εύκολο - πολλές νύχτες αγώνα και έλλειψη ελεύθερων ημερών το χρόνο. Όλα αυτά για να διατηρήσουμε το brand μας και να επιτρέψουμε την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Παρά την κρίση, η εταιρεία ZOYA πάντα κράτησε τον αρχικό στόχο της - να χαρίζει χαρά στα μικρά παιδιά μέσω επίσημων ρούχων. Τα προϊόντα μας ήταν πάντα φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, και οι σχεδιαστές προσπαθούσαν να φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια, ώστε τα ρούχα να είναι όχι μόνο κομψά, αλλά και άνετα στην φορά.

Μετά από χρόνια δουλειάς και θυσιών, η εταιρεία ZOYA έγινε μία από τις καλύτερες επώνυμες μάρκες επίσημων ρούχων για παιδιά στην Πολωνία. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν αμείωτη δημοτικότητα, και οι ιδρυτές κοιτούν με περηφάνια το έργο τους.

Αυτή η σύντομη ιστορία της εταιρείας μας είναι μια ιστορία πάθους, αφοσίωσης και πίστης στα όνειρα μας. Είναι επίσης μια ιστορία που αφορά την υπέρβαση των δυσκολιών και την συνεχή αναζήτηση της αριστείας. Χάρη στην αποφασιστικότητα και την ανθεκτικότητα μας, η εταιρεία ZOYA έγινε μια από τις καλύτερες μάρκες επίσημων ρούχων για παιδιά στην Ευρώπη, που φέρνει χαρά στους μικρούς και αγοράζεται με περηφάνια από τους γονείς τους.

 

Επεκτείνουμε συνεχώς την ομάδα των πελατών μας και βρισκόμαστε και σε άλλες χώρες:

ZOYA Αυστρίας: www.zoyafashion.at

ZOYA Τσεχική Δημοκρατία: www.zoyafashion.cz

ZOYA Ολλανδία: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Πολωνίας: www.zoyafashion.pl

ZOYA Γερμανία: www.zoyafashion.de

ZOYA Σλοβακία: www.zoyafashion.sk

ZOYA Ουγγαρία: www.zoyafashion.hu

ZOYA Μεγάλη Βρετανία: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Ιταλίας: www.zoyafashion.it

ZOYA Φινλανδία: www.zoyafashion.fi

ZOYA Γαλλία: www.zoyafashion.fr

ZOYA Ισπανία: www.zoyafashion.es

ZOYA Βέλγιο: www.zoyafashion.be

ZOYA Δανίας: www.zoyafashion.dk

ZOYA Ρουμανίας: www.zoyafashion.ro

ZOYA Βουλγαρίας: www.zoyafashion.bg

ZOYA Λιθουανίας: www.zoyafashion.lt

ZOYA Λετονία: www.zoyafashion.lv

ZOYA Εσθονία: www.zoyafashion.ee

ZOYA Κροατίας: www.zoyafashion.hr

ZOYA Ιρλανδία: www.zoyafashion.ie

ZOYA Σλοβενίας: www.zoyafashion.si

ZOYA Σουηδία: www.zoyafashion.se

ZOYA Πολωνίας: www.zoyafashion.pl

ZOYA Πορτογαλία: www.zoyafashion.pt

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αμφιβολίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πλήρωμα καταστήματος

ZOYA Παιδιά - φορέματα για κορίτσια, πριγκιπικα φορεματα για κοριτσια, μοντερνα βαπτιστικα ρουχα για κοριτσια, επισημα φορεματα για κοριτσια, παιδικα φορεματα με τουλι, παιδικα φορεματα για παρανυφακια, χριστουγεννιατικα φορεματα για κοριτσια.

πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium