Παραδόσεις

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ανάλογα με την ποσότητα και το βάρος των προϊόντων που παραγγέλνετε, τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής και τις δικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τρόπους παράδοσης:

 • Το πιο γρήγορο και ασφαλές:
  Εταιρεία ταχυμεταφορών - η παράδοση γίνεται από επαγγελματική εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex, ή ACS, ΕΛΤΑ, Γενική Ταχυδρομική. Η επιλογή ενός courier σημαίνει ευκολία και σιγουριά ότι η παραγγελία σας θα φτάσει στην ώρα σας σε λογική τιμή. Επιπλέον, θα λαμβάνετε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο στη διεύθυνση e-mail σας, όπου θα μπορείτε να ελέγχετε πού βρίσκεται το δέμα σας σε τακτική βάση.

   

 • Ο φθηνότερος τρόπος παράδοσης:
  ACS, ΕΛΤΑ, Γενική Ταχυδρομική - αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή αποστολής.

    

 • Δωρεάν αποστολή::

  Παραγγελίες από 75 ευρώ μπορούν να επωφεληθούν από δωρεάν αποστολή από ACS, ΕΛΤΑ, Γενική Ταχυδρομική.

Θα γνωρίζετε το συνολικό κόστος παράδοσης της παραγγελίας αφού προσθέσετε προϊόντα στο καλάθι και στη συνέχεια επιλέξετε τον τρόπο παράδοσης και τον τρόπο πληρωμής που σας ενδιαφέρει - στη σύνοψη θα δείτε την ακριβή αξία που πρέπει να πληρώσετε.

 

Ωρα παράδοσης

Τρόπος παράδοσης

Ωρα παράδοσης

4 εργάσιμες ημέρες

4 εργάσιμες ημέρες

4 εργάσιμες ημέρες

6-7 εργάσιμες ημέρες

 

Η ημερομηνία παραλαβής του πακέτου

Αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα e-mail με επιβεβαίωση παραγγελίας και έναν σύνδεσμο. Αφού λάβουμε την πληρωμή της παραγγελίας, ξεκινάμε την υλοποίησή της και θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη των εργασιών μας.

 

Ημερομηνία παραλαβής του δέματος = ημερομηνία αποστολής + χρόνος παράδοσης

 

Η ημερομηνία αποστολής εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής, ενώ ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Για κάθε προϊόν, υπάρχει μια προθεσμία που περιγράφει πότε τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν από εμάς - από 24 ώρες έως πολλές, μερικές φορές ακόμη και αρκετές ημέρες (στην περίπτωση προϊόντων στα οποία η πρόσβαση είναι δύσκολη). Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η προσφορά που παρουσιάζεται στον ιστότοπο αντιστοιχεί στα πραγματικά επίπεδα αποθεμάτων, ωστόσο, μπορεί να συμβεί να παραταθεί ο πραγματικός χρόνος παράδοσης - θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Εάν παραγγείλετε περισσότερα προϊόντα, ο χρόνος αποστολής ολόκληρης της παραγγελίας προσαρμόζεται στο προϊόν με τον μεγαλύτερο χρόνο αποστολής. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σταδιακά - για το σκοπό αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας ή εισάγετε τον κατάλληλο σχολιασμό στα σχόλια της παραγγελίας.

Διεθνείς παραδόσεις

Χώρα παράδοσης

Ωρα παράδοσης

Αυστρία, Τσεχία, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Σλοβακία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία

1-2 εργάσιμες ημέρες

Βουλγαρία, Δανία, Ρουμανία, Ουγγαρία

2-3 εργάσιμες ημέρες

Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Ιρλανδία, Λιχτενστάιν, Άγιος Μαρίνος

3-4 εργάσιμες ημέρες

Πορτογαλία, Σουηδία

5-6 εργάσιμες ημέρες

Φινλανδία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία, Μολδαβία, Ισραήλ, Ισλανδία, Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Μάλτα, Βόρεια Μακεδονία, Νορβηγία, Σερβία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο

7-10 εργάσιμες ημέρες

άλλες χώρες

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μαςΕάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αμφιβολίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πλήρωμα καταστήματος

ZOYA Παιδιά - φορέματα για κορίτσια, πριγκιπικα φορεματα για κοριτσια, μοντερνα βαπτιστικα ρουχα για κοριτσια, επισημα φορεματα για κοριτσια, παιδικα φορεματα με τουλι, παιδικα φορεματα για παρανυφακια, χριστουγεννιατικα φορεματα για κοριτσια.

πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium