Γιατί αξίζει να αγοράζετε παιδικά ρούχα διαδικτυακά; 0
Γιατί αξίζει να αγοράζετε παιδικά ρούχα διαδικτυακά;

Άνετο, γρήγορο και ικανοποιητικό. Η πανδημία επιτάχυνε αυτό που φαινόταν αναπόφευκτο. Τι εννοούμε; Φυσικά, τις ηλεκτρονικές αγορές. Αποδεικνύεται ότι είναι ένας από τους αγαπημένους τρόπους πολλών μαμάδων για να συμπληρώσουν τη γκαρνταρόμπα των παιδιών τους με παιδικά ρούχα και φορέματα για κορίτσια. Γιατί αυτή η τάση αγορών κερδίζει τέτοια δημοτικότητα; Συνεχίστε την ανάγνωση!

Μας αρέσει να αγοράζουμε μέσω διαδικτύου! Ξέρατε ότι το 2022 το 75% των Πολωνών δήλωσε ότι κάνει αγορές στο διαδίκτυο τουλάχιστον μία φορά το μήνα; Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνα της CBRE, τα πιο συχνά παραγόμενα προϊόντα μέσω διαδικτύου είναι τα ρούχα - το 58% των ερωτηθέντων έδωσε αυτή την απάντηση. Η πιο πολυάριθμη ομάδα που παραγγέλνει ρούχα online είναι οι γυναίκες ηλικίας 25-44 ετών - το 69% των ερωτηθέντων απάντησε με αυτόν τον τρόπο.

Πώς είναι η κατάσταση με τα παιδικά ρούχα; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη Reporter Young, εξακολουθεί να υπερισχύει ο αριθμός των ατόμων που αγοράζουν από καταστήματα - 54,9% σε σύγκριση με το 45,1% που παραγγέλνουν online. Ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα υποδηλώνει ότι ο τομέας των ηλεκτρονικών αγορών έχει μεγάλο δυναμικό. Συχνά, οι χαμηλότερες τιμές στα διαδικτυακά καταστήματα και η μεγάλη ποικιλία ειδών κάνουν όλο και περισσότερους γονείς να αγοράζουν online.

Όπως φαίνεται, οι online αγορές για την πλειοψηφία των κατοίκων της Πολωνίας έχουν γίνει μια καθημερινή συνήθεια, και η παραγγελία μπλούζων, παντελονιών, παιδικών μπλουζών ή φορεμάτων για κορίτσια μέσω διαδικτύου είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής τάση αγορών. Γιατί επιλέγουμε τόσο πρόθυμα αυτόν τον τρόπο;

5 λόγοι για τους οποίους αξίζει να κάνετε αγορές παιδικών ρούχων online

Άνεση Οι ηλεκτρονικές αγορές μπορούν να γίνουν παντού, όπου υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεστε καν laptop! Σήμερα, πολλά online καταστήματα έχουν προσαρμόσει τις ιστοσελίδες τους για κινητές συσκευές, έτσι μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τα πιο όμορφα φορέματα για κορίτσια για την κόρη σας από το τηλέφωνό σας, καθισμένοι στον καναπέ και βλέποντας κινούμενα σχέδια μαζί της.

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών Στο κατάστημα, πριν αγοράσετε π.χ. ένα κατάλληλο φόρεμα για κορίτσι για μια ειδική περίσταση, πρέπει να διασχίσετε όλο το κατάστημα για να βρείτε την κατάλληλη κρεμάστρα με τα είδη και στη συνέχεια το συγκεκριμένο μέγεθος. Προσθέστε σε αυτό το πλήθος ανθρώπων που αποφάσισαν να πάνε για ψώνια μαζί σας. Ακούγεται σαν πολλή δουλειά, σωστά;

Κατά τη διάρκεια των online αγορών, όλο το απόθεμα είναι στη διάθεσή σας με ένα κλικ. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε τα κατάλληλα φίλτρα, ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, π.χ. ένα φόρεμα για κορίτσι. Στο διαδικτυακό κατάστημα έχετε επιπλέον όλη την ποικιλία μεγεθών, έτσι αρκεί να επιλέξετε τη σωστή επιλογή και είστε έτοιμοι.

Εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας Οι αγορές παιδικών ρούχων και φορεμάτων για κορίτσια στα καταστήματα είναι πάντα μια μεγάλη αποστολή. Φανταστείτε το – πρέπει πρώτα να ντύσετε τα παιδιά για να βγείτε έξω (και πάντα κάποιος θέλει να πάει στην τουαλέτα), μετά ντύνετε τον εαυτό σας, τα πηγαίνετε στο κοντινότερο κατάστημα, τα ξεντύνετε, δοκιμάζετε τα ρούχα, τα ξαναντύνετε, πληρώνετε, ηρεμείτε τυχόν καβγάδες και τελικά επιστρέφετε σπίτι με το προϊόν. Κουραστήκαμε και μόνο στη σκέψη, πόσο μάλλον στην υλοποίηση.

Επιλέγοντας τις online αγορές, γλιτώνετε όλη αυτή τη διαδικασία. Τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα ρούχα με την ησυχία τους όταν το πακέτο φτάσει στην πόρτα σας. Εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια… και τα νεύρα σας.

Δυνατότητα επιστροφής παραγγελίας Τι γίνεται αν η παραγγελθείσα φόρεμα για κορίτσια είναι πολύ μικρή; Εδώ υπερέχει το διαδικτυακό κατάστημα από το φυσικό. Έχετε εγγυημένα 14 ημέρες για να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς να δώσετε λόγο, αν και πολλά καταστήματα προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες προθεσμίες.

Πολύ συχνά δεν χρειάζεται να τρέξετε στο ταχυδρομείο, καθώς υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του πακέτου από κούριερ.

Ικανοποίηση Οι αγορές δεν χρησιμεύουν μόνο για την κάλυψη βασικών αναγκών, αλλά παρέχουν επίσης πολύ ευχαρίστηση. Πώς είναι αυτό στην περίπτωση των online παραγγελιών;

Σύμφωνα με την έκθεση Digital Dopamine, στην οποία παρουσιάζονται τα αποτελέσματα μιας έρευνας σε 1680 ερωτηθέντες από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία και την Κίνα, οι καταναλωτές είναι πιο ενθουσιασμένοι όταν οι αγορές τους φτάνουν ταχυδρομικά παρά όταν αγοράζουν από το κατάστημα. Αυτή την απάντηση έδωσε το 76% των ανθρώπων από τις ΗΠΑ, το 72% από το Ηνωμένο Βασίλειο, το 73% από τη Βραζιλία και το 82% από την Κίνα.

Από πού προέρχονται τόσο υψηλά αποτελέσματα; Έτσι μας έχει προγραμματίσει η φύση! Τη στιγμή της παραγγελίας και της αναμονής για την αποστολή, το σώμα απελευθερώνει τη ντοπαμίνη. Αυτή ευθύνεται για το αίσθημα ικανοποίησης και ευφορίας. Έτσι, οι ηλεκτρονικές αγορές παρατείνουν αυτήν την θετική κατάσταση, την οποία μπορεί να διαταράξει μόνο το ύψος του υπολοίπου στην τράπεζα στο τέλος του μήνα. ;)

Zoya Fashion: κομψά φορέματα για κορίτσια στο χέρι σας Για τους παραπάνω λόγους δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα με φορέματα για κορίτσια, Zoya Fashion. Θέλαμε κυρίως να διευκολύνουμε την πρόσβαση στις πιο μοντέρνες δημιουργίες για πολλές περιστάσεις για την κόρη σας. Θα βρείτε εδώ τόσο φορέματα για κορίτσια για γάμους ή άνετα φορέματα για ειδικές περιστάσεις, όσο και για καθημερινή χρήση.

Δείτε τώρα τη νεότερη συλλογή και δείτε πόσο εύκολο είναι!

Δημοσιεύστε σχόλια (0)

Submit
πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium