Είναι μια καλή ιδέα να δωρίσετε ένα φόρεμα στο κορίτσι σας για δώρο των Χριστουγέννων; 0
Είναι μια καλή ιδέα να δωρίσετε ένα φόρεμα στο κορίτσι σας για δώρο των Χριστουγέννων;

Το δώρο για το παιδί - ανεξάρτητα αν πρόκειται για φόρεμα ή οτιδήποτε άλλο - πρέπει πρωτίστως να του προκαλέσει χαρά. Ας μην προσπαθούμε με καμία τιμή να μετατρέψουμε το παιδί μας σε μια μικρή πριγκίπισσα, αν είναι σαφές ότι έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα και προτιμά ένα πυροσβεστικό αυτοκίνητο αντί ακόμα και για το πιο εντυπωσιακό φόρεμα για κορίτσι.

Αυτά τα ενδιαφέροντα γίνονται σαφή ήδη από μικρή ηλικία και μπορούμε γρήγορα να αντιληφθούμε εάν μεγαλώνει μια μικρή κυρία που αγαπά την κομψότητα, παίρνοντας τα παπούτσια της μητέρας της και ντύνοντας συνεχώς τις κούκλες της. Σε αυτή την περίπτωση, ένα φόρεμα για κορίτσι θα ήταν ένας ιδανικός δώρο για τα Χριστούγεννα.

Φόρεμα για κορίτσι - καθημερινά ή γιορτινά;

Επιλέγοντας ένα φόρεμα για κορίτσι για δώρο Χριστουγέννων, θα πρέπει φυσικά να βασιστούμε στο γούστο του ίδιου του παιδιού. Ας το κάνουμε όμως αυτό χωρίς κριτική, επιλέγοντας αποκλειστικά αυτό που θα αρέσει στο μικρό μας αγγελάκι, ειδικά αν είναι μικρό. Σε αυτήν την ηλικία, το παιδί θα τείνει προς τις υπερβολικές δημιουργίες που βλέπει στις παραμύθια - χιλιόμετρα τούλι και κιλά παγιέτες. Από την άλλη πλευρά, απλά, καθημερινά φορέματα για κορίτσια δεν θα την κάνουν χαρούμενη.

Ας επιλέξουμε λοιπόν έναν συμβιβασμό, δηλαδή ένα κοριτσίστικο φόρεμα που θα είναι εντυπωσιακό και κομψό, αλλά και κατάλληλο για τις περισσότερες περιστάσεις. Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να επιδείξει το νέο του φόρεμα και να το φορέσει σε περισσότερες οικογενειακές εκδηλώσεις - γενεθλίων, πρώτων θυρανοιξιών ή γάμων.

Μπορούμε να επιλέξουμε ένα σχέδιο που είναι κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Μπορούν να περιλαμβάνουν μια μεγάλη χρυσή κορδέλα, μια εντυπωσιακή φούστα με πούπουλα, μια διαχρονική φούστα με ροζ τούλι ή εντυπωσιακά πούπουλα στα μανίκια.

Κομψό φόρεμα για μεγαλύτερο κορίτσι.

Για μια μεγαλύτερη κοπέλα, ηλικίας 10-12 ετών, μπορούμε να δοκιμάσουμε πιο στυλιζαρισμένα μοντέλα, που μοιάζουν με τα σχέδια των κορυφαίων σχεδιαστικών οίκων. Αυτό το φόρεμα για κορίτσι ως χριστουγεννιάτικο δώρο δεν θα χαρίσει μόνο χαρά στο παιδί, αλλά θα είναι και το πρώτο "ενήλικο" δώρο.

Ας έχουμε υπόψη μας ότι τα μεγαλύτερα παιδιά θα ήθελαν να αντιμετωπιστούν σοβαρά. Αντί για ροζ και φαρδιά φορέματα, ας επιλέξουμε μαύρο, μπλε ναυτικό και κόκκινο. Ας φροντίσουμε επίσης η επιλεγμένη φόρεμα για το κορίτσι να έχει στυλάτα στοιχεία που θα αποτελούν το κεντρικό σημείο του ντυσίματος. Σε αυτόν τον ρόλο, μια βελούδινη φόρεμα με εντυπωσιακά κοψίματα στους ώμους ή μια φόρεμα με διάφανα μανίκια από τούλι θα ταιριάζουν τέλεια. Σε τέτοια ντυσίματα, ο μικρός μας θησαυρός σίγουρα θα νιώσει εκτιμημένος και όμορφος.

Δημοσιεύστε σχόλια (0)

Submit
πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium