Πώς να ντύσετε ένα κορίτσι για ένα γάμο; Τι θα είναι μοδάτο τη σεζόν του 2023 0
Πώς να ντύσετε ένα κορίτσι για ένα γάμο; Τι θα είναι μοδάτο τη σεζόν του 2023

Επιλέγοντας το φόρεμα για ένα κορίτσι σε έναν γάμο είναι εύκολο να πέσει κανείς σε υπερβολή. Λόγω της έλλειψης ενός ομοιόμορφου dress code για τα παιδιά, συχνά ενδυναμώνουμε τα παιδιά μας με τόνους φούστες ή αντίθετα επιλέγουμε στερεότυπα, υπεργλυκειά στυλιστική. Ωστόσο, η παιδική μόδα μας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία, παιχνίδι με σχέδια και χρώματα. Τα φορέματα για τα κορίτσια μπορούν να είναι μοδάτα και ταυτόχρονα να ταιριάζουν με την ηλικία του παιδιού.

Τα φορέματα για τα σχεδόν ενήλικα κορίτσια

Η παιδική μόδα για κάποιο καιρό στοχεύει να ξεπεράσει τα άτακτα και ακόμα και λίγο παραμελημένα σχέδια. Συχνά συναντάμε κοριτσίστικα φορέματα που βασίζονται σε ενήλικες σχεδιασμούς. Φυσικά, αυτά τροποποιούνται έτσι ώστε το παιδί μας να μην φαίνεται υπερβολικά καρικατούρα ή ακατάλληλο για την ηλικία του.

Κατά την επιλογή ενός φορέματος για μια μικρή κοπέλα, είναι σημαντικό να έχουμε μέτρο. Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά στολίδια στα φορέματα όπως πούλιες, τούλι, φιογκάκια, παγιέτες ή δαντέλες. Αυτά είναι μοντέρνα αξεσουάρ που ζωντανεύουν τις παιδικές εμφανίσεις και τους προσδίδουν μια επίσημη εμφάνιση.

Ωστόσο, ένα καλά σχεδιασμένο κοριτσίστικο φόρεμα πρέπει να είναι αρμονικό. Για παράδειγμα, όταν επιλέγουμε τις πρόσφατες διαφανείς μανίκες, ας επιλέξουμε μια απλή και κλειστή κορυφή - ακριβώς όπως στο μπλε φόρεμα Luna μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε την αρχή της ισορροπίας επιλέγοντας:

  • ένα διακοσμητικό κάτω μέρος με μια κομψή κορυφή ή αντίστροφα - το λαμπερό κορμός του φορέματος Ana σε συνδυασμό με μια απαλή φούστα δεν δημιουργεί υπερβολική εμφάνιση.

     

  • Ορατές, πολύχρωμες λεπτομέρειες - τα φουσκωτά μανίκια με παγιέτες στο φόρεμα της Natalie για κορίτσι θα δώσουν στο ντύσιμο του παιδιού παραμυθένια χρώματα, αλλά δεν θα δημιουργήσουν την εντύπωση ότι το παιδί πηγαίνει σε γάμο αλλά σε καρναβαλικό πάρτι.

     

  • Χαρακτηριστικό ύφασμα ή χρώμα σε συνδυασμό με απλή γραμμή - ζωηρά ή έντονα χρώματα σε συνδυασμό με ένα κοινό σχέδιο φορέματος κοριτσιού λειτουργούν άψογα για κορίτσια που αγαπούν την άνεση και την ελευθερία κίνησης. Για παράδειγμα, μπορούμε να επιλέξουμε το θαρραλέο φούξια φόρεμα της Fabienne ή το φόρεμα της Naomi με κεντημένα λουλούδια.

     

Έτσι, όχι μόνο θα ντύσουμε τα παιδιά μας κομψά, αλλά θα ικανοποιήσουμε και τις προσδοκίες τους. Να θυμόμαστε ότι ένα γάμος είναι ο πρώτος "πραγματικός" χορός για το μεγαλύτερο μέρος τους.

Το λευκό δεν είναι μόνο για τη νύφη

Ένα λευκό ή κρεμ ατο φόρεμα για γάμο είναι πραγματικό faux pas. Ωστόσο, όσον αφορά τις μικρές κοπέλες, μπορούμε να επιτρέψουμε λίγο περισσότερη ελευθερία.

Τα λευκά φορέματα για κορίτσια δεν θα είναι ενοχλητικά, ιδίως αν το παιδί παίζει το ρόλο της παρανύφης. Επίσης, είναι απαλά και αναδεικνύουν το χαρακτήρα του παιδιού, για το οποίο το λευκό ταιριάζει ανεξάρτητα από την περίσταση. Για απλά και απαλά φορέματα, όπως το φόρεμα tulle Chantal ή το φόρεμα Emilie, μπορούμε επίσης να διαλέξουμε έντονα χρωματιστά αξεσουάρ, τα οποία θα σπάσουν τον κομμουνιονικό λευκό χρωματισμό και θα προσθέσουν μια κομψή πινελιά στο συνολικό στυλ.

Δημοσιεύστε σχόλια (0)

Submit
πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium