Ο ρόλος της μικρής παρούσας κουμπάρας στον γάμο 0
Ο ρόλος της μικρής παρούσας κουμπάρας στον γάμο

Ο ρόλος της μικρής παρούσας κουμπάρας στον γάμο

Οι μικρές κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν κουμπάρες σε γάμους. Αισθάνονται τότε εκτίμηση και σημασία. Εάν υπάρχει κορίτσι στην οικογένειά σας ή στους φίλους σας ηλικίας από 3 έως 9 ετών, μπορείτε να τη ζητήσετε να αναλάβει το ρόλο της Μικρής Κουμπάρας στον γάμο σας.

Αξίζει να έχετε τη βοήθεια της Μικρής Κουμπάρας;

Η Μικρή Κουμπάρα μπορεί να μη σας βοηθήσει σε πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα θα δώσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην τελετή σας. Το κορίτσι με το όμορφο φόρεμα και το γλυκό πρόσωπο σίγουρα θα συγκινήσει τους καλεσμένους και θα τους φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη. Εάν θέλετε οι αγαπημένοι σας να θυμούνται το γάμο σας ως ένα ξεχωριστό και μη συνηθισμένο γεγονός, αξίζει να σκεφτείτε να ζητήσετε τη βοήθεια της Μικρής Κουμπάρας. Για το κορίτσι αυτό θα είναι μια τεράστια τιμή, και εσείς σίγουρα θα είστε ευτυχισμένη που εκπληρώνετε το όνειρό της.

Οι αρμοδιότητες της Μικρής Κουμπάρας

Οι εργασίες που θα αναθέσεις στη Μικρή Νύφη πρέπει να προσαρμοστούν στην ηλικία της. Οι νεότερες κορίτσια μπορούν να ρίχνουν λουλούδια μπροστά σου κατά τη διάρκεια της πορείας προς τον ιερό ναό. Αν φοράς μακρύ φόρεμα, μια παιδίσκα μπορεί να το κρατήσει με άνεση. Για τα μεγαλύτερα κορίτσια, περίπου 8-10 ετών, μπορείς ακόμα να τα ζητήσεις να διαβάσουν κατά τη διάρκεια της τελετής γάμου ή να τραγουδήσουν ένα ψαλμό, αν είναι μουσικά ταλαντούχα. Αξίζει να μιλήσεις εκ των προτέρων με το παιδί και να του ρωτήσεις πώς βλέπει τον εαυτό του σε αυτόν τον ρόλο. Αυτό θα μειώσει τον κίνδυνο να αλλάξει γνώμη ή να αισθανθεί άνετα με εργασίες που του δημιουργούν αβεβαιότητα σε αυτήν τη σημαντική ημέρα.

Πώς να ντύσετε τη Μικρή Παρέα;

Η στολή της μικρής παρέας παίζει σημαντικό ρόλο στην τελετή. Αξίζει να έχει ένα φόρεμα που ξεχωρίζει από τους άλλους και παράλληλα έχει ένα στοιχείο κοινό με τα αξεσουάρ σας. Τα κοριτσίστικα φορέματα μπορούν να αναδείξουν το στυλ της τελετής (για παράδειγμα σε μια γάμου με boho στυλ μια φούστα από τούλι Estelle θα ταιριάζει τέλεια). Εάν φορέσετε ένα κορδέλα φόρεμα, αναζητήστε για τη μικρή βοηθό σας ένα φόρεμα με κορδέλα στο πάνω μέρος, όπως στο μοντέλο Margaret σε ανοιχτό ροζ χρώμα. Αξίζει να επενδύσετε σε αξεσουάρ όπως στεφάνια από λουλούδια, από τα οποία θα φτιαχτεί το στεφάνι για την νύφη. Εάν σκοπεύετε να εντάξετε περισσότερα κορίτσια στον ρόλο της Μικρής Νύφης, αποφασίστε για ένα σχέδιο φορέματος ή ένα κοινό στοιχείο, όπως μια κορδέλα. Όταν επιλέγετε φορέματα για παιδιά, θυμηθείτε τις προτιμήσεις τους για να μην αισθάνονται υπερβολικά ντυμένα, καθώς αυτό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά τους. Πηγαίνετε με το κορίτσι στο κατάστημα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει μερικά μοντέλα. Με ικανοποιημένο παιδί και με τον ενθουσιασμό του θα εκπληρώσει το σημαντικό του ρόλο και θα είστε ήρεμοι για την τελετή που θα φανεί σαν παραμύθι.

Δημοσιεύστε σχόλια (0)

Submit
πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium