Πώς να εμπλέξετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου και του γλεντιού; 0
Πώς να εμπλέξετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου και του γλεντιού;

Πώς μπορούμε να εμπλέξουμε τα παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου και του γλεντιού;

Τα παιδιά συνήθως προκαλούν θερμά συναισθήματα και χαμόγελα στους ενήλικες. Ειδικά κατά τη διάρκεια τελετών όπως ο γάμος και ο γάμος, η όψη τους είναι συγκινητική. Επιπλέον, τέτοιες στιγμές συνήθως παραμένουν στις αναμνήσεις των καλεσμένων. Εάν υπάρχουν παιδιά στην οικογένειά σας, αξίζει να τα εμπλέξετε στη βοήθεια κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής ημέρας.

Στολή νυφικού

Ας ξεκινήσουμε από τον γάμο. Φροντίζεις για τη διακόσμηση της εκκλησίας. Όμορφα λουλούδια, χαλί κάτω από το ίδιο το άγιο τραπέζι. Οι επισκέπτες έχουν τα πρόσωπά τους στραμμένα προς εσάς. Και μπροστά σας είναι αυτοί. Τα μικρά παιδιά που σαν παραμυθένιες μορφές σας οδηγούν στον άγιο τράπεζο, με πρόσωπα που λιώνουν την καρδιά κάθε ανθρώπου. Μερικές φορές θα είναι ένα γλυκό χαμόγελο, άλλες φορές μια πολύ σοβαρή έκφραση από ένα παιδί που αισθάνεται αποστολή. Αυτό μπορεί ακριβώς να είναι ο γάμος σας. Να θυμάστε όμως να μην αναγκάζετε τα παιδιά να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο. Δεν όλοι θα νιώθουν άνετα. Μιλήστε με τα πιο μικρά για το αν θα ήθελαν να σας συνοδεύσουν σε αυτή τη σημαντική στιγμή και σε ποιον ρόλο βλέπουν τον εαυτό τους. Ίσως σχεδιάζετε ένα φόρεμα με μακριά ουρά και κάποιο κοριτσάκι ονειρεύεται να σας τη φέρει. Για εκείνη θα είναι μια μεγάλη εμπειρία και για εσάς μια αξέχαστη και ιδιαίτερη στιγμή.

Χοροί και πανηγυράκια

Ο πρώτος χορός είναι φυσικά δικός σας, ως νέο ζευγάρι. Αλλά ίσως αξίζει να σκεφτείτε να προσκαλέσετε τα παιδιά για τον επόμενο χορό, ιδιαίτερα αν υπάρχουν πολλά παιδιά στο γάμο σας. Τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά πιθανότατα δεν θα ντραπούν και θα είναι ευχαρίστησή τους να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Ειδικά τα κορίτσια αγαπούν να λάμπουν στο παρκέ σαν πριγκίπισσες. Εάν τα μικρότερα παιδιά αισθάνονται ντροπαλά, μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς τους. Φτιάξτε ένα μεγάλο κύκλο και χορέψτε. Σίγουρα με μελωδίες που είναι γνωστές στα παιδιά - τραγούδια από παραμύθια θα είναι μια υπέροχη ιδέα.

Φωτογραφίες και βίντεο από πρώτο χέρι

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος και κινηματογραφιστής είναι σχεδόν απαραίτητος κατά τη διάρκεια του γάμου και του γλεντιού. Ωστόσο, αν έχεις παιδιά σχολικής ηλικίας στην οικογένειά σου που δείχνουν ενδιαφέρον για τη φωτογραφία, ζήτησε από αυτά να τραβήξουν φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της τελετής και ακόμα και να τραβήξουν βίντεο. Τα περισσότερα παιδιά αγαπούν να τραβούν φωτογραφίες στους ενήλικες. Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα που έχει μόνο θετικά στοιχεία. Δεν μόνο ότι δεν θα πρέπει να περιμένεις πάνω από ένα μήνα για την επεξεργασία των φωτογραφιών, αλλά σίγουρα θα δεις την εκδήλωσή σου από μια διαφορετική οπτική γωνία. Είναι εκπληκτικό πώς τα παιδιά αντιλαμβάνονται τον κόσμο διαφορετικά από τους ενήλικες. Αυτό το υλικό μπορεί να είναι μια υπέροχη ανάμνηση - αστεία και συγκινητική ταυτόχρονα.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να εμπλέξεις τα παιδιά στο ενεργό συμμετοχή στον γάμο και το γλέντι. Θυμηθείτε όμως ότι πρέπει να υπάρχει η επιθυμία σε όλους. Αυτό είναι το κλειδί για καλή διασκέδαση.

Δημοσιεύστε σχόλια (0)

Submit
πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium