Πότε και Πώς να Επιλέξετε τα Πρώτα Παπούτσια για το Μωρό σας 0
Πότε και Πώς να Επιλέξετε τα Πρώτα Παπούτσια για το Μωρό σας

Τα μικρά και γλυκά παιδικά παπουτσάκια συχνά επιλέγονται από μέλλουσες μητέρες ως αξεσουάρ για την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων στους αγαπημένους τους. Ωστόσο, αυτά τα παπουτσάκια δεν λειτουργούν μόνο ως σύμβολο αναμονής για το νεογέννητο, αλλά κυρίως για την προστασία των ευαίσθητων ποδιών του από το κρύο. Αλλά είναι πραγματικά απαραίτητα; Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε το πρώτο ζευγάρι παπουτσιών για παιδιά;

Πότε να αγοράσετε τα πρώτα παπούτσια για το παιδί; Οι ειδικοί στην παιδιατρική και τη φυσιοθεραπεία συμφωνούν – όσο αργότερα το παιδί φορέσει παπούτσια, τόσο το καλύτερο. Το πρώτο έτος της ζωής ενός μωρού είναι ένα σημαντικό στάδιο στην ανάπτυξη του οστικού και κινητικού του συστήματος. Γι' αυτό, σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο είναι να διατηρηθούν τα γυμνά πόδια και η άμεση επαφή με το έδαφος.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατό να αφήσετε το παιδί χωρίς παπούτσια. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, τα πόδια χρειάζονται επιπλέον προστασία από το κρύο και τη βροχή ή το χιόνι, όταν οι κάλτσες μπορεί να είναι ανεπαρκείς. Τότε αξίζει να επιλέξετε παπουτσάκια για μωρά που δεν περπατούν.

Τι είναι τα παπουτσάκια για μωρά που δεν περπατούν; Τα παπουτσάκια για μωρά που δεν περπατούν είναι ένα είδος παπουτσιού που δημιουργήθηκε για παιδιά από τη γέννηση μέχρι το σημείο που αρχίζουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα (περίπου 12–18 μήνες ζωής). Συχνά λειτουργούν ως πιο ζεστή εναλλακτική των καλτσών. Η κύρια αποστολή τους είναι να παρέχουν την κατάλληλη θερμική άνεση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ιδιαίτερα για τα μεγαλύτερα μωρά, τα οποία δεν θέλουν πάντα να περπατήσουν στο καρότσι κάτω από μια κουβέρτα).

Οι γονείς συχνά επιλέγουν παπουτσάκια για μωρά που δεν περπατούν για διάφορες σημαντικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια ή οικογενειακές γιορτές. Σε αυτή την περίπτωση, τα παπούτσια αυτά συμπληρώνουν το παιδικό ντύσιμο (π.χ. με φόρεμα για κοριτσάκια) και ταυτόχρονα προστατεύουν το πόδι από το κρύο και τη βρωμιά.

Είναι απαραίτητα τα παπουτσάκια για μωρά που δεν περπατούν; Τα παπουτσάκια για μωρά που δεν περπατούν δεν είναι απαραίτητο στοιχείο για το παιδί. Ωστόσο, είναι χρήσιμα τον χειμώνα. Αν ωστόσο περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας στο σπίτι, αφήστε το μωρό να εξερευνήσει τον κόσμο γυμνό πόδι. Το καλοκαίρι επίσης αξίζει να αφήσετε τα παιδικά ποδαράκια να "αναπνεύσουν". Με αυτόν τον τρόπο φροντίζετε για τη σωστή ανάπτυξη των μυών, των οστών και των αρθρώσεων του.

Πώς να επιλέξετε το μέγεθος των πρώτων παπουτσιών για μωρά που δεν περπατούν; Η πιο σημαντική κανόνας – ποτέ μην αγοράζετε παιδικά παπούτσια «με το μάτι»! Τα πόδια των βρεφών συχνά έχουν υψηλό καμάρι, επομένως είναι σημαντικό να δοκιμάσετε κάθε παπούτσι.

Για να μετρήσετε σωστά το μέγεθος, σημειώστε τα πιο μακρινά σημεία του ποδιού σε ένα φύλλο A4 και στη συνέχεια ελέγξτε τη διάσταση με ένα χάρακα. Πολλά καταστήματα παπουτσιών διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία, χάρη στα οποία μπορείτε να μετρήσετε ακριβώς το μήκος της σόλας.

Θυμηθείτε επίσης να μην επιλέγετε παπουτσάκια για μωρά που δεν περπατούν «στα τσακ». Το παιδικό πόδι μεγαλώνει κάθε μέρα, επομένως αξίζει να υπάρχει λίγος χώρος στο παπούτσι. Ελέγξτε επίσης το μέγεθος κάθε τρεις μήνες και ελέγξτε αν το παπούτσι πιέζει το πόδι.

Σε τι να δώσετε προσοχή κατά την επιλογή παπουτσιών για μωρά που δεν περπατούν; Φυσικά, η εμφάνιση του παιδικού υποδήματος είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο, εάν θέλετε να φροντίσετε σωστά για την υγεία και την πρόληψη των ποδιών του παιδιού, αξίζει να λάβετε υπόψη σας και μερικές άλλες πτυχές των παπουτσιών για μωρά που δεν περπατούν.

Υλικό. Καλό θα ήταν τα παπούτσια για μωρά που δεν περπατούν να είναι κατασκευασμένα από διαπνέοντα υφάσματα. Έτσι, θα αποτρέψετε τον ιδρώτα στα μικρά ποδαράκια και, κατ' επέκταση, τους ερεθισμούς στο δέρμα. Κατάλληλη ραφή. Παρά τις εμφανείς ενδείξεις, η σωστή μορφή του υποδήματος έχει τεράστια σημασία για την άνεση χρήσης. Εξετάστε προσεκτικά τις ραφές, ώστε τα παπούτσια για μωρά που δεν περπατούν να μην πιέζουν τα πόδια και τους αστραγάλους του μικρού. Ελαφρότητα και ελαστικότητα. Τα παπούτσια για μωρά που δεν περπατούν πρέπει να είναι σαν δεύτερο δέρμα για το παιδί. Όσο λιγότερο σκληρά τα παπουτσάκια, τόσο το καλύτερο! Σωστό κλείσιμο. Έτσι τα παπούτσια δεν θα γλιστρούν ή θα πέφτουν. Τα καλύτερα σε αυτή την περίπτωση είναι τα μοντέλα με Velcro, όπου μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το κλείσιμο. Όχι πολύ μεγάλο μέγεθος. Νωρίτερα αναφέραμε να μην αγοράζετε παπούτσια για μωρά που δεν περπατούν «στα στενά», ωστόσο τα υπερβολικά μεγάλα υποδήματα επίσης μπορεί να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από ό,τι όφελος. Ένα μωρό που κείτεται και κινεί εντατικά και παίζει με τα ποδαράκια του, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να εκδηλώσει δυσάρεστες ερεθισμούς. Επιπλέον, σε μεγαλύτερα παιδιά τα υπερβολικά μεγάλα παπουτσάκια μπορεί να προκαλέσουν σύσπαση των δακτύλων, τα οποία θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στο έδαφος.

Παπούτσια για μωρά που δεν περπατούν στη Zoya Fashion Στην τελευταία συλλογή της Zoya Fashion θα βρείτε κομψά και ζεστά παπούτσια για μωρά που δεν περπατούν για κορίτσια, τα οποία είναι ιδανικά για χειμερινές ενδυμασίες.

Ποιος είπε ότι τα χειμωνιάτικα παπούτσια για παιδιά πρέπει να είναι γκρίζα και βαρετά; Χάρη σε όμορφα αξεσουάρ όπως φτερά αγγέλου και λαμπερές κορώνες, όλοι θα σας προσέξουν κατά τη διάρκεια της βόλτας. Ελέγξτε τώρα τα διαθέσιμα μοντέλα στην καρτέλα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

Δημοσιεύστε σχόλια (0)

Submit
πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium