Αξεσουάρ που θα προσθέσουν μοναδικό στυλ σε κάθε βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσια 0
Αξεσουάρ που θα προσθέσουν μοναδικό στυλ σε κάθε βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσια

Ένα μοδάτο και άνετο βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσια σε μια τόσο σημαντική περίσταση είναι ένα πράγμα. Ωστόσο, για να αποκτήσει η εμφάνιση πραγματικά μοναδική εμφάνιση, φροντίστε για κομψά και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Τι να συνδυάσετε με το βαπτιστικό ντύσιμο για να είναι τακτοποιημένο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό; Ανακαλύψτε!

Στεφάνι Βάπτισης – απαραίτητο για μια ξεχωριστή εκδήλωση Όταν σκέφτεστε ένα βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσια, το πρώτο (και ακριβές) πράγμα που συνδέεται με τα αξεσουάρ αυτής της στυλιστικής είναι το στεφάνι Βάπτισης. Αλλά από πού προέρχεται και πώς να το κάνετε, ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο επιλεγμένο φόρεμα;

Μικρή ιστορία του βαπτιστικού στεφανιού Το στεφάνι είναι ένα κεφαλόδεσμο που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Σε εκείνη την εποχή, δημιουργούνταν από κλαδιά μυρτιάς και φοριόντουσαν προς τιμήν της θεάς Αφροδίτης. Με τον καιρό, έγινε σύμβολο αθωότητας, γι' αυτό συνήθως το φορούσαν νεαρά κορίτσια και ανύπαντρες γυναίκες.

Πώς το στεφάνι έγινε στοιχείο του βαπτιστικού ενδύματος; Παλαιότερα, η πρώτη Βάπτιση ήταν μια ευκαιρία για τις πιο πλούσιες οικογένειες να «παρουσιαστούν». Στα βωμούς κυριαρχούσαν πολυτελή βαπτιστικά φορέματα για κορίτσια και αγορίστικα κοστούμια από υψηλής ποιότητας υλικά. Για να επαναφέρουν τον ταπεινό και καθαρό χαρακτήρα της τελετής, οι ενορίες άρχισαν να εισάγουν ενιαίες αλβάδες. Έτσι τα βαπτιστικά στεφάνια έγιναν ένα αξεσουάρ που πρόσθετε μοναδική εμφάνιση στη στυλιστική.

Ποιο βαπτιστικό στεφάνι να επιλέξετε - τεχνητό ή από φρέσκα λουλούδια; Η πρώτη Βάπτιση συνήθως πέφτει τον Μάιο, όταν η φύση ανθίζει με μια ποικιλία διαφορετικών λουλουδιών. Έτσι, παλαιότερα ήταν συνηθισμένο να δημιουργούνται βαπτιστικά στεφάνια από φρέσκα φυτά. Συνήθως επιλέγονταν τριαντάφυλλα (ιδιαίτερα τα δενδρύλλια με μικρά λουλούδια), γυψόφιλλα, γαρύφαλλα, χρυσάνθεμα τα λεγόμενα δρυς και κρίνοι.

Η μόδα τείνει να επιστρέφει και στις τελευταίες σεζόν φαίνεται ολοένα και πιο έντονα η επιστροφή στα στεφάνια από φρέσκα λουλούδια. Πώς να φτιάξετε ένα τέτοιο αξεσουάρ για την κόρη σας; Αντίθετα με την κοινή γνώμη, είναι αρκετά απλό - απαιτείται μόνο λίγη υπομονή και συγκέντρωση, και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!

Τι χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα στεφάνι από φρέσκα λουλούδια;

Φυσικά λουλούδια! Ωστόσο, για να μην υπερβάλλετε, χρησιμοποιήστε το πολύ 2 είδη. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φυσική εμφάνιση του στεφανιού. Φυτολογικό σύρμα τουλάχιστον 1 mm ως βάση για το στεφάνι. Καλύτερα να είναι ήδη πράσινο – έτσι δεν θα χρειαστεί να το καμουφλάρετε επιπλέον. Την ακριβή περίμετρο του κεφαλιού του παιδιού. Σχεδιάζετε ένα κλειστό στεφάνι; Ελέγξτε με μια ραπτομηχανή το μέγεθος του κεφαλιού του παιδιού. Ένα πολύ μεγάλο στεφάνι θα πέφτει συνεχώς στα μάτια της κόρης σας, ενώ ένα πολύ μικρό θα είναι δυσάρεστο στην πίεση. Σατέν κορδέλα. Μια καλή λύση για την αρχή της περιπέτειας με τη δημιουργία στεφανιών είναι οι ρυθμιζόμενοι κορδόνες. Σε αυτή την περίπτωση, η σατέν κορδέλα είναι η καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, αυτές οι κορδέλες που πέφτουν χαλαρά θα προσθέσουν ρομαντικό και πολύ κοριτσίστικο χαρακτήρα στο σύνολο της στυλιστικής. Πράσινη φυτολογική ταινία θα είναι χρήσιμη για την κάλυψη και την ενώση των άκρων των λουλουδιών. Φυτολογική κόλλα θα χρησιμοποιηθεί όταν θέλετε να προσθέσετε λουλούδια με κοντά μίσχους στο στεφάνι. Με αυτήν, το λουλούδι θα παραμείνει στη σωστή θέση. Η κόλλα θα παρέχει επίσης υγρασία στο λουλούδι, ώστε το στεφάνι να διατηρήσει φρέσκο εμφάνιση για περισσότερο χρόνο.

Στην περίπτωση των στεφανιών από φρέσκα λουλούδια, παραμένει ακόμα το ζήτημα της σωστής αποθήκευσης του στολιδιού. Ένα πολύ νωρίς φτιαγμένο στεφάνι θα χαλαρώσει και θα φαίνεται ακατάστατο. Τι να κάνετε σε αυτή την περίπτωση;

Αποθηκεύστε το έτοιμο στεφάνι στο ψυγείο, σε κλειστό δοχείο. Λάβετε υπόψη ότι όχι κάθε είδος λουλουδιών θα διαρκέσει εξίσου πολύ. Αν θέλετε η κόρη σας να απολαύσει το στεφάνι ακόμα και την επόμενη ημέρα ή σχεδιάζετε να το προετοιμάσετε λίγο νωρίτερα, επιλέξτε μυρτιά ή γυψόφιλλα. Αποφύγετε τα ανοιχτόχρωμα τριαντάφυλλα - τα πέταλά τους χάνουν γρήγορα την ιδανική εμφάνιση.

Εάν στον πυρετό των προετοιμασιών για την πρώτη Βάπτιση δεν έχετε χρόνο να δημιουργήσετε ένα τέτοιο στεφάνι, μπορείτε να το αγοράσετε σε τεχνητή μορφή. Ένα τέτοιο αξεσουάρ θα φαίνεται πάντα καλό και σίγουρα θα είναι πιο ανθεκτικό από το φυσικό του αντίστοιχο. Θα αποτελέσει επίσης ένα όμορφο ενθύμιο από αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Τι αντί για το βαπτιστικό στεφάνι; Η κόρη σας αρνήθηκε κατηγορηματικά να φορέσει ένα βαπτιστικό στεφάνι; Δεν χάθηκε τίποτα! Εάν θέλετε να στολίσετε τα μαλλιά της εκείνη την ημέρα, έχετε ακόμα μερικές λύσεις.

Κορδέλες για τα μαλλιά για κορίτσια Μια εξαιρετική εναλλακτική για το στεφάνι στη Βάπτιση είναι οι διακοσμητικές κορδέλες για τα μαλλιά. Πολλές από αυτές περιλαμβάνουν επιπλέον εφαρμογές όπως περλίτσες, στρας, τούλινα φιόγκα ή τεχνητά λουλούδια. Ωστόσο, θυμηθείτε να ταιριάζετε την κορδέλα στο σύνολο της στυλιστικής – καλύτερα να την επιλέξετε με βάση το χρώμα του επιλεγμένου φορέματος για την κόρη σας στη Βάπτιση.

Δείτε τώρα τις διαθέσιμες κορδέλες για τα μαλλιά για κορίτσια από τη συλλογή Zoya Fashion – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Διακοσμητικές τσιμπίδες για τα μαλλιά για κορίτσια Εάν έχετε αποφασίσει για μια συγκεκριμένη χτένισμα αντί για λυμένα μαλλιά, μια καλή ιδέα για να το ποικιλώσετε θα είναι οι τσιμπίδες για τα μαλλιά. Οι λεπτοί υφασμάτινοι φιόγκοι, οι λαμπερές περλίτσες και στρας θα τονίσουν το λουκ και θα βοηθήσουν ακόμα καλύτερα στη σταθεροποίηση του συνόλου της χτένισης.

Επιλέξτε από πολλούς τύπους τσιμπιδιών για τα μαλλιά και δημιουργήστε μια αξέχαστη βαπτιστική στυλιστική – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Άλλα αξεσουάρ που αξίζει να λάβετε υπόψη κατά τη δημιουργία της βαπτιστικής στυλιστικής με φόρεμα για κορίτσια Τι άλλο θα τονίσει τη μοναδική εμφάνιση της κόρης σας κατά τη διάρκεια μιας τόσο σημαντικής τελετής όπως είναι η πρώτη Βάπτιση; Προσθέστε αυτά τα αξεσουάρ στο επιλεγμένο βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσια και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα!

Μπολερό Ο καιρός τον Μάιο μπορεί να είναι απρόβλεπτος. Γι' αυτό το λόγο, ένα μπολερό όχι μόνο συμπληρώνει τέλεια τη βαπτιστική στυλιστική, αλλά προστατεύει επίσης τους ώμους του παιδιού από το κρύο. Επιπλέον, ένα τέτοιο κάλυμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα σύνολα, οπότε αξίζει να το έχετε «για κάθε ενδεχόμενο».

Εξερευνήστε τα διαθέσιμα μοντέλα μπολερώ από τη συλλογή Zoya Fashion και επιλέξτε το ιδανικό σχέδιο για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Καλσόν, κάλτσες μέχρι το γόνατο Κατά τη διάρκεια δυσμενούς καιρού αξίζει να προστατεύσετε όχι μόνο τους ώμους του παιδιού, αλλά και τα πόδια. Για αυτόν τον σκοπό, τα κοριτσίστικα καλσόν και οι κάλτσες μέχρι το γόνατο είναι ιδανικά. Τα μοντέλα με προσθήκες αγγελικών φτερών ή λεπτών φιόγκων θα εμπλουτίσουν σίγουρα ενδιαφέροντα την συνολική στυλιστική.

Δείτε τώρα τα ξεχωριστά καλσόν για την κόρη σας – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Τσαντάκια Ένα χρήσιμο αξεσουάρ για το κορίτσι σας κατά τη διάρκεια της πρώτης Βάπτισης είναι μια μικρή λευκή τσάντα με λεπτό λουρί ή αλυσίδα. Δεν θα συμπληρώσει μόνο τη στυλιστική, αλλά θα είναι επίσης ο τέλειος χώρος για να φυλάξει τα μαντηλάκια, το ροζάριο ή το εγχειρίδιο προσευχών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Γάντια Δεν είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τη βαπτιστική στυλιστική, αλλά τα βαπτιστικά γάντια σίγουρα θα προσθέσουν κομψότητα και θα κάνουν την κόρη σας να νιώσει σαν μικρή πριγκίπισσα. Αξίζει να το λάβετε υπόψη!

Ας γίνει η ημέρα της πρώτης Βάπτισης της κόρης σας ένα αξέχαστο και μοναδικό γεγονός στη ζωή σας. Άλλωστε, είναι το δικό της ιδιαίτερο εορτασμό!

Δημοσιεύστε σχόλια (0)

Submit
πάνω
Sklep jest w trybie podglądu
Δείτε την πλήρη έκδοση του ιστότοπου
Sklep internetowy Shoper Premium